Contact

Beauty Clinic Moura biedt net dat tikje meer

Een schoonheidsinstituut voor helende massage en revolutionaire verjongingskuren

Beauty Clinic Moura is een schoonheidsinstituut in Kortrijk waar u terecht kan voor uiteenlopende schoonheidsbehandelingen. Wij gaan in ons beautysalon enkel voor het allerbeste voor onze klanten. Dat betekent dat onze schoonheidsverzorgingen en massages net dat beetje meer hebben dan elders. U geniet van een bijzonder verwenmoment in ons salon en achteraf meteen van het resultaat.

Massages en schoonheidsbehandelingen

De massages in onze beauty clinic geniet u van de massage waar u zin in hebt:

  • Ontspanningsmassage
  • Massage met kaarsvet - Candle massage
  • Volledige lichaamsmassage
  • Anti-cellulitis massage

Vraag ook zeker naar onze speciale, helende massages en neem een kijkje op onze pagina Medische Behandelingen.

Voorts kan u bij ons ook terecht voor tal van beauty treatments: gezichtsverzorging (voedend of anti-aging), verzorgende maskers als een goud masker (behandelen van rimpels) of een zwart masker (behandelen van acne en zwarte puntjes), lichaamsbehandeling, manicure (nagels lakken, gelish en gelnagels), ontharing met hars, verven van wenkbrauwen en wimpers, make-up: bruidsmake-up of maquillage voor diverse gelegenheden....

Schoonheidsproducten om thuis te gebruiken

Thuis uzelf een schoonheidsbehandeling geven? Wij hebben tal van producten van het merk Dermaheal die u kan bestellen. Wenst u een afspraak te maken in ons schoonheidsinstituut te Kortrijk? Aarzel dan niet om ons op te bellen.


 
Beauty Clinic Moura
Contacteer ons!
056 98 08 56