Contact

Een weldaad voor lichaam en geest

Onze lichaamsmassages zijn nog meer dan pure verwennerij

Meer dan zomaar massages bieden we bij Beauty Clinic Moura lichaamsmassages in Kortrijk aan waarvan u meteen een helend effect zal ervaren. Schoonheidsspecialiste en zaakvoerster Ana Moura is opgeleid om aan de hand van massagetechnieken bepaalde lichaamskwaaltjes te verzachten. Uw moment van ontspanning begint bij ons op de massagetafel, het helende effect neemt u vervolgens mee naar huis.

De massage die bij u past

Waarmee kunnen we u helpen? Elke behandeling is vanaf 60 minuten en kost € 50.

 • Moxa therapie: wordt gebruikt om de huid, het onderliggend weefsel en de acupunctuurpunten te verwarmen. Met name bij klachten waar een vorm van koude, leegte of blokkade naar voren komt, bij ernstige vermoeidheid, slapeloosheid, blessures (kneuzingen en verstuikingen), winterhanden en -voeten en gewrichtspijnen kan moxa een heilzame werking hebben. Ook littekens kunnen goed worden behandeld met moxa therapie.
 • Cupping Therapy (of Hijama): hierbij gebruiken we ‘cups’ voor het verwijderen van onrein bloed (dode bloedcellen) uit het lichaam. Met een Hijama therapie reinigt u uw lichaam van zuurrijke en giftige stoffen. Uitermate doeltreffend dus!
 • Relaxmassage: houdt u het liever wat rustiger dan hebben we voor u de relaxmassage. Hier wordt gemasseerd op een rustig en aangenaam tempo met een lichte vorm van druk. Voor deze massage wordt er gebruik gemaakt van een geurolie wat de relaxatie optimaal ten goede komt.
 • Sportmassage: een massage voor wie kampt met spierpijn. Rugmassage, schouder- en nekmassage. 
 • Kankermassage: een massage op maat van mensen die kanker hebben, voor een moment van complete ontspanning. Massage brengt geen genezing, maar biedt ondersteuning tijdens alle fases van het ziekteproces. Het biedt ondersteuning tijdens de behandeling. Volledige lichaamsmassage gedurende 60 minuten: € 60.
 • Chinese behandeling: een massage voor mensen die spierpijn hebben, maar als extraatje gebruiken we speciale kruiden. 
 • Candlemassage: ontdekt de helende werking van een massage met kaarsvet. De massage is gelijkaardig aan de relaxmassage maar hier wordt gemasseerd met geurkaarsen op basis van natuurlijke soja- en kokosolie.
 • Hot-stone massage: deze massage wordt uitgevoerd met zogenaamde "hotstones". Dit zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen, waardoor ze de mooie ronde vormen hebben gekregen. De massage met de warme stenen heeft een diepe en ontspannende werking op lichaam en geest.
 • Luxmassage is een mix van de verschillene massages.
 • Plasma behandelingen: Huidbehandeling met Plasma energie is een revolutionaire techniek waarbij celvernieuwing gestimuleerd wordt en de huid verstrakt. De energiepulsen dringen door tot in de diepere huidlagen waar ze de huid stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken. De huidverjongende werking van plasma energie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden waarbij structuurverbetering of verstrakking van de huid gewenst is.

Plasma lichaamsmassage  Plasma lichaamsmassage  Plasma lichaamsmassage

Hoe werkt Plasma?

Bij Plasma behandelingen worden korte energiepulsen op de huid overgebracht waar dit omgezet wordt in warmte. Dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt en in de diepere huidlaag verstrakking ontstaat door het krimpen van de collageen/elastine vezels. Tegelijk wordt celvernieuwing in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor er gezonde nieuwe huid aangemaakt wordt en de huidkwaliteit verbeterd. De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risico’s meerdere keren herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Welke plasmabehandelingen zijn er?

  •  Verstrakken van losse huid van de oogleden (ooglidcorrectie)
  •  Verminderen van rimpels zoals kraaienpootjes en rokerslijnen
  •  Verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  •  Verwijderen van ouderdomswratjes en andere bultjes/pukkels/plekjes
  •  Verbeteren van littekens, zoals acne littekens
  •  Verbeteren van striae op het lichaam
  •  Behandeling van acne
  •  Verwijderen van tatoeages
 • Cupping Therapie: Cupping heeft een enorme dieptewerking. Cupping is vooral goed te gebruiken bij schouder/nekklachten (stress, spanning), migraine en rugklachten. Na een cupping behandeling zal er lokaal een rode plek te zien zijn. Dit is een normaal verschijnsel, welke na enkele dagen zal verdwijnen. Nadat de roodheid is verdwenen zal er verbetering in de symptomen optreden. De therapie wordt gebruikt om wat in oosterse geneeswijzen bekend staat als stagnatie’ te verlichten.

Cupping lichaamsmassage  Cupping lichaamsmassage

Wanneer cupping?

Cupping kan als methode voor verschillende klachten dienen. Ten eerste zorgt cupping voor een stevige spier- en bindweefselmassage. Als spieren niet of weinig bewegen, en steeds in een bepaalde positie staan, kunnen ze gaan verstijven, verdikken of verkorten. In deze gevallen biedt ook cupping een uitkomst. Er blijven dan namelijk een hoop afvalstoffen achter in de spieren, omdat de bloedsomloop het moeilijk heeft om het bloed door de verdikte, verstijfde of verkorte spieren heen te duwen. Cupping dwingt de bloedsomloop door deze probleemgebieden heen. Vandaar de eventuele verkleuring, een hele normale reactie van het lichaam dus.

Vandaag nog nood aan een massage

Wacht niet langer en boek vandaag nog een verzorgende lichaamsbehandeling. Onze lichaamsmassages zullen u doen ontspannen van kop tot teen!


 
Beauty Clinic Moura
Contacteer ons!
056 98 05 42